Plaatmateriaal

Welke plaat zoek jij?

Interieur

Het interieur plaatmateriaal is uitermate geschikt voor ‘binnen’projecten. Denk hierbij aan het zelf maken van meubels, het betimmeren van wanden/daken, plaatsen van gipswanden of bijvoorbeeld een vloer betimmeren.

Houthandel Almere heeft een voordelig assortiment in verschillende platen. Voor het maken van meubels zijn onze timmerpanelen uitermate geschikt. Ga jij een vloer/dak vervangen of betimmeren? Dan kunt u het beste kiezen voor Underlayment of OSB platen. Voor overige betimmeringen of het vervangen van gips wanden raadden wij je graag Multiplex, MDF platen of gipsplaten aan! Kun je jouw product niet vinden? Neem dan snel contact met ons op.

Exterieur

Het exterieur (buiten) plaatmateriaal wordt veelal gebruikt voor verschillende klussen buitenshuis. Zo kunt u met HPL of Okoume Multiplex de huidige boeidelen vervangen. Berken Betonplex plaatmateriaal wordt veelal gebruikt als vloer(bodem) in een open ruimte.

Bekijk snel ons aanbod in exterieur plaatmateriaal! Profiteer van extreem lage prijzen en een snelle levering in Almere.

Meer informatie over ons plaatmateriaal? Klik hier!

Platen kopen

Bij Houthandel Almere ben je aan het goede adres voor verschillende plaatmaterialen. Voordelig houten platen kopen? Klik dan snel op één van de bovenstaande categorieën (interieur of exterieur) en bestel snel!

Groot assortiment platen

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel Almere in staat om een groot assortiment plaatmateriaal tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment platen? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen platen

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om je bestelling van (onder andere) houten platen zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Platen kopen? Bestel snel en voordelig uw hout-, bouw, of plaatmaterialen bij Houthandel Almere. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige producten!